تحولات منطقه

تهران در شب مبارک نیمه شعبان توسط ۱۰۰ مرکز فرهنگی هنری وابسته به سازمان فرهنگی هنری شهرداری نور افشانی می‌شود.

تهران توسط ۱۰۰ مرکز فرهنگی هنری نورافشانی می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، صد مرکز فرهنگی هنری شامل فرهنگ‌سراها، خانه‌های فرهنگ، کتابخانه‌ها و موزهای وابسته به سازمان فرهنگی هنری شهرداری در شب مبارک ولادت حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه نورافشانی می‌شود، البته این ۱۰۰ مرکز علاوه بر ۱۴ نقطه دیگر از سوی معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری علام شده است.

همچنین پس از این نورافشانی در شب مبارک جشن نیمه شعبان در ساعت ۲۰:۴۵ تا ساعت ۲۱ ذکر دعای شریف فرج و «یا مهدی» توسط این سازمان همصدا و همکلام با شهروندان انجام خواهد گرفت.

این مراسم در حالی صورت می‌گیرد که سازمان فرهنگی هنری با توجه به شرایط موجود و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و لزوم در خانه ماندن، برنامه‌های متنوعی در فضای مجازی لحاظ کرده است که شهروندان می‌توانند با مراجعه به پرتال این سازمان به آدرس www.farhangsara.ir از آن مطلع شوند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha